Letné obľúbenosti

by - augusta 07, 2018

Ahojte 

Ako si užívate tieto letné horúce dni? Dúfam, že pijete dostatočne veľa vody a natierate sa ochranným krémom, tak isto ako ja. 

Na instagrame v instarories ste mali možnosť hlasovať za nový článok - Letné obľúbenosti / Farbenie vlasov (ako to všetko prebiehalo,komplikácie,atď..), väčšina hlasovala za letné obľúbenosti, tak ich tu máme! (ak ma náhodou ešte nesleduješ na instagrame môžeš to práve teraz napraviť TU. )
Vybrala som vám pár produktov, bez ktorých sa cez leto naozaj nezaobídem. Začnem týmto krémom od značky  ZIAJA KOZIE MLIEKO 


Intenzívne hydratuje pokožku, nanášam len malé množstvo každé ráno na umytú pleť. Používam tento krém aj ako podkladovú bázu pod make-up. Nádherne sa make-up zapracuje do pokožky. Nesmiem zabudnúť, že vyhladzuje vrásky a pokožka je po ňom hladká a hlavne pevná. (Dávam ho na tvár aj keď mám spálenú pokožku od slnka.) 



TEA TREE OIL 

Teplé dni a určite skoro každý z nás zažil vyrážky po čele, lícach alebo na brade (a hocikde inde na tvári) sú to tzv. potničky

Pokožka sa počas leta potí a preto nám vyjde 
občas malá vyrážka. Tento 100% prírodný olej, večer po umytí tváre nanášam vatovou tyčinkou 
na postihnuté miesto.  Na druhý deň už vidno ako vyrážka mizne. 

Používam ho aj na štípance od hmyzu, tak tiež s vatovou tyčinkou a štípanec prestane tak nepríjemne svrbieť. 

Zoženieš ho v každej lekárni a je dostupný aj v drogérkach.



AVENE EAU THERMALE 



Termálna voda v spreji, ktorá je určená na citlivú / precitlivenú a alergickú pokožku. Upokojuje začervenanie pokožky a podráždenie po expozícií na slnku. Na pokožku stačí nastriekať jemnú "hmlu" a vuala krásne vám chladí tvár. 


EOS  

Pepermint Mocha 
Nezabúdam ani  na hydratovanie pier. Eos pepermint mocha je obohatený o kakao, bambucké maslo a zmes štyroch hydratačných olejov. 

Tento eos balzám je už štvrtý v poradí  a neviem si ho vynachváliť. Používam ho každé ročné obdobie, pretože neznesiem suché, popraskané pery. 

Tento balzám mi ich zjemní a dokonalo zhydratuje.






DERMACOL AROMA RITUAL 



Scrub / peeling používam v sprche veľmi často, najmä po holení nôh, haha. Pokožka je po ňom úplne hebučká a voňavá. Tá vôňa sa nedá popísať, škoda že ju nemôžete cítiť. Je to vôňa belgickej čokolády a pomaranču 💗 To naozaj chceš vyskúšať. 

Pokožku zbavuje starej pokožky a prekrvuje ju. 


CREIGHTONS SQUEEKY CLEAN 




Telové mlieko s malými trblietkami
Nádherne vonia a pokožka sa po ňom dokonalo trblieta. 

Určená buď po kúpeli,na prechádzky mestom alebo letné večery.
Vyzerá to skvelo a bonus -> cítiš sa ako hviezda.
 Je to na leto n.1


Na fotke sa to trblietanie nedá zachytiť tak krásne. 







Toto by bolo všetko pre dnešný článok o letných obľúbenostiach, dúfam, že sa ti páčil a ak máš nejaké otázky alebo by ste chceli letné obľúbenosti 2,určite mi napíš do komentu alebo na instagram. 
x o x o 





You May Also Like

2 komentárov